Balzer Tactics Light Feeder 7350 elsőfékes orsó (103210735)

21,400 Ft

Aki normál méretű, de távdobásra is alkalmas feeder orsót szeretne, annak jó választás a Balzer Tactics Light 7350.

Elfogyott

Cikkszám: 103210735 Kategóriák: , , ,

Leírás

Aki normál méretű, de távdobásra is alkalmas feeder orsót szeretne, annak jó választás a Balzer Tactics Light 7350. Távdobó dob, finom, vibráció mentes futás, precíz fék is jellemzője ennek a típusnak. A dobon egy apró lyuk van fúrva, a zsinór felerősítése belül történik egy műanyag klippel erotischste romane ebooks kostenlos herunterladen deutsch. Így kívül nincs csomó, ami akadályozhatná a zsinór sima lefutását dobás esetén. Fel van szerelve egy távolságjelző lekerekített gumis klippel is, ahol jelölni tudjuk az előző dobás hosszát. Ha a következőre túl nagyot dobunk a különleges gumis műanyag klip fékez és kiold nem károsítva a zsinórt download moto images. Finom futás, csigás dobemelés, szép megjelenés, egy igazi távdobó gép. Az orsót két különböző zsinórkapacitású távdobó dobbal látták el deep web.

 

Jellemzői:  6+1 csapágy, áttétel: 4,8:1, 420g önsúly, fém dob monofil zsinórhoz (0,25-ből 150m), nagyméretű Titánium zsinórvezető görgő, jobb és balkezes hajtási lehetőség videos von mediathek downloaden.

 

Fém pótdobbal!!!

További információk

Márkák

Balzer

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Tactics Light Feeder 7350 elsőfékes orsó (103210735)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .