Balzer Tactics Feeder 7600 elsőfékes orsó

25,900 Ft

Az új Balzer Tactics Feeder orsót a horgászok igényeinek megfelelően úgy alakították ki, hogy két különböző zsinórkapacitású távdobó dobbal látták el.

Elfogyott

Cikkszám: 10321760 Kategóriák: , , ,

Leírás

Az új Balzer Tactics Feeder orsót a horgászok igényeinek megfelelően úgy alakították ki, hogy két különböző zsinórkapacitású távdobó dobbal látták el Farming simulator free download full version for pc. Az egyik dobot kimondottan fonott zsinóros horgászathoz alakították ki, melynek zsinórkapacitása 10-ből 200 méter.

A másik dob befogadó képessége pedig 25-ös monofil zsinórból 200m, így tág határok között választhatunk a zsinórvastagságok között download microsoft teams folder. A normál fordulatszám mellett is gyorsan felszedi a zsinórt a nagy dobátmérő miatt. A dobon egy apró lyuk van fúrva, a zsinór felerősítés belül történik, így csomó nem akadályozza a dobásnál a sima lefutást bedwars for free. Fel van szerelve egy távolságjelző lekerekített gumis klippel is, ahol jelölni tudjuk az előző dobás hosszát.

Ha a következőre túl nagyot dobunk a különleges gumis műanyag klip fékez és kiold nem károsítva a zsinórt ringtone the boot download for free. Finom futás, csigás dobemelés, szép megjelenés, egy igazi távdobó gép.

Jellemzői: 6+1 csapágy, 4,9:1 áttétel, 620g önsúly, hagyméretű Titánium zsinórvezető görgő, finoman állítható első fék (S.D.S.) extra nagy fémtárcsákkal, jobb és balkezes hajtási lehetőség schweiz mobil karte herunterladen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Tactics Feeder 7600 elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .