Balzer Tactics Feeder 7600 BR nyeletőfékes orsó

29,000 Ft

Az új Balzer Tactics Feeder orsót a horgászok igényeinek megfelelően úgy alakították ki, hogy két különböző zsinórkapacitású távdobó dobbal látták el.

Elfogyott

Leírás

Az új Balzer Tactics Feeder nyeletőfékes orsót a horgászok igényeinek megfelelően úgy alakították ki, hogy két különböző zsinórkapacitású távdobó dobbal látták el. Az egyik dobot kimondottan fonott zsinóros horgászathoz alakították ki, melynek zsinórkapacitása 10-ből 200 méter.

A másik dob befogadó képessége pedig 25-ös monofil zsinórból 200m, így tág határok között választhatunk a zsinórvastagságok között. A normál fordulatszám mellett is gyorsan felszedi a zsinórt a nagy dobátmérő miatt. A dobon egy apró lyuk van fúrva, a zsinór felerősítés belül történik, így csomó nem akadályozza a dobásnál a sima lefutást. Fel van szerelve egy távolságjelző lekerekített gumis klippel is, ahol jelölni tudjuk az előző dobás hosszát.

Ha a következőre túl nagyot dobunk a különleges gumis műanyag klip fékez és kiold nem károsítva a zsinórt. Finom futás, csigás dobemelés, szép megjelenés, egy igazi távdobó gép.

Jellemzői: 6+1 csapágy, 4,9:1 áttétel, 620g önsúly, nagyméretű Titánium zsinórvezető görgő, finoman állítható első fék (S.D.S.) extra nagy fémtárcsákkal, nyeletőfék, jobb és balkezes hajtási lehetőség.

További információk

Márkák

Balzer

Black Friday

Feeder orsók, Pontyozó, bojlis orsók

Csapágyak (db)

6+1

Méret

6000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Tactics Feeder 7600 BR nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..