Balzer Shirasu Pro Staff 5250 elsőfékes pergető orsó

14,800 Ft

Egy kifejezetten vékony fonott zsinóros pergetéshez kifejlesztett orsó a Balzer cégtől.  Az orsó finom zsinórfektető rendszerével tökéletes zsinór profil érhető el, a sekély dob pedig lehetővé teszi, hogy a vékony fonott zsinórokkal is optimálisan feltöltött legyen a dob. Az orsó karbon testében 4 golyóscsapágy, valamint 1 tűgörgős csapágy kapott helyet.

Elfogyott

Cikkszám: 1 0101 525 Kategóriák: ,

Leírás

Egy kifejezetten vékony fonott zsinóros pergetéshez kifejlesztett orsó a Balzer cégtől.  Az orsó finom zsinórfektető rendszerével tökéletes zsinór profil érhető el, a sekély dob pedig lehetővé teszi, hogy a vékony fonott zsinórokkal is optimálisan feltöltött legyen a dob. Az orsó karbon testében 4 golyóscsapágy, valamint 1 tűgörgős csapágy kapott helyet. Az orsó dobja alumíniumból készült, távdobó peremmel ellátva, mely csökkenti a dobás közbeni súrlódást, segítve a távoli haltartó helyek elérését. A felkapó kar különleges alumínium anyagú, mely így erősebb, egyben könnyebb is lett. A zsinór védelme érdekében csavarodásmentes zsinórvezető görgővel látták el, emellett a kiegyensúlyozott rotor és az 5,2:1-es áttétel megfelelő sebességgel csévéli fel a zsinórt. Az orsó fékje a pergető orsóknál megszokott módon elől található és rendkívül finoman állítható. A CNC esztergált alumínium hajtókar könnyű és erős, melynek végén biztos fogással bíró fogantyú található.

Jellemzői:

– Total Tolerance Control System (T.T.C.) tökéletesen rezgésmentes futás                                                                                                                                                     – -Stong Bail-koncepció, extra erős, könnyű alumíniumból készült felkapókarral

– Sima futású zsinórvezető görgő

– Bail Fix System – dobáskor, távdobáskor az átcsapókar lecsapódását meggátló rendszer

– Quick-Stop System (Q.S.S.) az azonnali rotormegállításhoz

– S-dobemelő rendszer (zsinóros felcsévélési rendszer) az optimális zsinórképért

– Anti-Swing-rendszer (A.S.S.) a nemkívánatos vibráció elkerülésére

– Finoman állítható első fék (S.D.S) extra nagy féktárcsákkal

– Erős CNC esztergált alumínium hajtókar

– Biztos fogású hajtókar markolat

– Alumínium dob, karbon

– Garancia: 3 év

További információk

Márkák

Balzer

Csapágyak (db)

4+1

Méret

2500

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Shirasu Pro Staff 5250 elsőfékes pergető orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .