Balzer MK Giant Pike Stick pergető bot

49,000 Ft

Az MK Giant Pike Stick egy nagyszerű csukapergető bot, nagytestű halak horgászatához. Legyen szó gumihalazásról, villantókról vagy wobblerekről, ebben a botban nem fog csalódni.

Elfogyott

Cikkszám: 11708275 Kategóriák: ,

Leírás

2015-ös újdonság ez a szuper könnyű pergető bot. Matze Koch, a neves német teszthorgász olyan botokat szeretett volna alkotni, amik könnyűek, erősek, de megmaradnak rugalmasnak – olyan botokat amiket senki sem akar majd letenni, ha egyszer kézbe veszi gratis android apps herunterladen. Modern design, könnyű Fuji orsótartó, speciális Vector Angle SIC gyűrűk, minőségi alapanyagok a legnevesebb gyártóktól, praktikusság, könnyen tisztítható duplon nyél – ezek mind jellemzőek ezekre a remek pergető botokra herunterladen.
Az MK Giant Pike Stick egy nagyszerű csukapergető bot, nagytestű halak horgászatához. Legyen szó gumihalazásról, villantókról vagy wobblerekről, ebben a botban nem fog csalódni skype voor windows 10.
Hossza 2,75 m, dobósúlya 28 – 74 gramm.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer MK Giant Pike Stick pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .