Akció!

Balzer Magna Nordic Baltic Jigger 160/T tengeri travel bot

21,990 Ft

Átlag feletti ereje (60-160 g) ellenére könnyű, gerinces, jól jelző spiccű. Speciális kéttalpú titánium sic gyűrű sora minden terhelésnek ellenáll. A gyűrűk az átlagosnál sűrűbben helyezkednek el a bottesten, melyek egyenletesen osztják el a terhelést a bot egészén. Fenekezős horgászmódszernél a spicc jól jelzi a kapást, fárasztás közben pedig minden erőhatásnak ellenáll.

Készleten

Leírás

A 2017 évre fejlesztette ki a Balzer cég az új Magna Nordic nagyhalas botszériát, mely anyaga IM 7-es karbon, markolata pedig az extra erőhatásoknak is ellenálló osztott duplon borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre. Rövid szállítási hosszal, a dobósúlyához képest könnyű súllyal, profi Nylon-ABS orsótartóval egy rendkívüli botcsalád kedvező áron. Átlag feletti ereje (60-160 g) ellenére könnyű, gerinces, jól jelző spiccű. Speciális kéttalpú titánium sic gyűrű sora minden terhelésnek ellenáll. A gyűrűk az átlagosnál sűrűbben helyezkednek el a bottesten, melyek egyenletesen osztják el a terhelést a bot egészén. Fenekezős horgászmódszernél a spicc jól jelzi a kapást, fárasztás közben pedig minden erőhatásnak ellenáll.

Hossz (m) 1,95
Dobósúly (g) 60-160
Anyag IM 7 karbon
Gyűrűk speciális titánium SIC
Markolat borítása osztott duplon
Tagok száma (db) 3
Száll. Hossz (cm) 69
Súly (g) 165

További információk

Márkák

Balzer

Dobósúly (gramm)

60-160gramm, 80-265

Hossz (cm)

195

Tagok száma (db)

3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Magna Nordic Baltic Jigger 160/T tengeri travel bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .