Balzer Magna Magic Ultra Heavy Feeder 390cm 250g feeder bot

35,990 Ft

Az új Magna Magic Feeder botszéria a modern feederes, finom szerelékes horgászok minden igényét kielégíti, elérhető áron. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete titánium sic, markolata pedig parafa borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre.

Elfogyott

Cikkszám: 1 1517 390 Kategóriák: , ,

Leírás

Az új Magna Magic Feeder botszéria a modern feederes, finom szerelékes horgászok minden igényét kielégíti, elérhető áron. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete titánium sic, markolata pedig parafa borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre. Az fém/Nylon ABS orsótartójával elmozdulás mentesen rögzíthetjük orsónkat, segítve ezzel is a kapitális halak partra juttatását. Normál szállítási hosszal, könnyű súllyal, profi orsótartóval egy rendkívüli botcsalád kedvező áron. A felső kategóriás karbon anyaga okán, ha a botot kézbe vesszük, rögtön feltűnik gerincessége, könnyű súlya, gyors reakciója. Terhelés hatására felkeményedik, az egész bottest dolgozik, a fárasztás közben irányítani tudjuk vele a halunkat. Ezek a tulajdonságok a csalink bedobásakor természetesen segítik a pontos és hosszú dobásokat is. IM7-es karbon anyaga lehetővé teszi az átlag feletti méretű halak kifogását is.

 

E 250 g-os feeder botot  elsősorban folyóvízen használjuk a nagyméretű kosarak megfelelő távolságba való dobásához.

További információk

Márkák

Balzer

Hossz (cm)

390

Dobósúly (gramm)

250

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Magna Magic Ultra Heavy Feeder 390cm 250g feeder bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .