Akció!

Balzer Iron Line8 yellow 0,08mm 150m sárga fonott zsinór

5,990 Ft

Az új Balzer Iron Line 8 – a fonott zsinórok közül az egyik legjobb, a Magyar Pergető Válogatott tagjai közül sokan ezt használják! Kör szövött, műanyaggal átitatott, 8 szálból szőtt és a megadott átmérő tökéletesen fedi a valóságot.

Készleten

Leírás

Az új Balzer Iron Line 8 – a fonott zsinórok közül az egyik legjobb, a Magyar Pergető Válogatott tagjai közül sokan ezt használják! Kör szövött, műanyaggal átitatott, 8 szálból szőtt és a megadott átmérő tökéletesen fedi a valóságot. A vízben is száraz marad, így nem dagad meg, a hal könnyebben felveszi, mint a más fonottakat. Mivel a felülete sima, nincs tapadása, így rendkívül jól dobható és ami lényeges gyakorlatilag hangtalan bevontatás közben. Kopásállósága is átlagon felüli, hosszú pergetési idő után sem bolyhosodik ki, nem bomlik elemi szálaira és soha nem dob hurkot. Ha nagyot hibázunk és véletlenül csomó lesz rajta, szabad kézzel vagy csomó bogozó tűvel egyszerűen kibogozható. Pergetésnél egyszerűen szenzációs. Rendkívüli ereje miatt árát a be nem szakadt villantókon, műcsalikon keresztül hetek alatt megtéríti. A 150 méteres kiszerelés előnye még, hogy a leakadásokkor meg-meg rövidülő zsinór hossza bőven elegendő marad, nem kell újra cserélni. Ajánlom még pl.: mártogatáshoz, távdobáshoz, töklevelesben, akadókon pontyozáshoz, úszóval csukázáshoz is.

150 méter/tekercs

0,08mm/7,2kg

További információk

Márkák

Balzer

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Iron Line8 yellow 0,08mm 150m sárga fonott zsinór” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .