Balzer Edition IM 12 Pro Staff Jerk Casting, 1,95m horgászbot

34,100 Ft

A Balzer cég új felső kategóriás bot családja az IM 12 Edition Pro Staff, melyek kézi gyártásúak, IM 12-es  Japán karbon anyagból készültek, titánium sic gyűrűkkel, és osztott dunlop markolattal. A botok a különleges karbon anyaguknak köszönhetően a dobósúlyukhoz és a hosszukhoz képest  pillekönnyűek (145 gr !), gerincesek, a csali vezetése közben pedig annak minden rezdülését közvetítik a horgász számára.

Elfogyott

Leírás

A Balzer cég új felső kategóriás bot családja az IM 12 Edition Pro Staff, melyek kézi gyártásúak, IM 12-es  Japán karbon anyagból készültek, titánium sic gyűrűkkel, és osztott dunlop markolattal. A botok a különleges karbon anyaguknak köszönhetően a dobósúlyukhoz és a hosszukhoz képest  pillekönnyűek (145 gr !), gerincesek, a csali vezetése közben pedig annak minden rezdülését közvetítik a horgász számára. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre. A precíziós Fuji orsótartójával elmozdulás mentesen rögzíthetjük orsónkat, segítve ezzel is a kapitális halak partra juttatását. Akasztáskor, fárasztáskor az egész bottest dolgozik, kivédve a halak kirohanásait. Erős terhelés hatására pedig gyorsan felkeményedik, így irányítani lehet vele a halakat. Ezek a tulajdonságok a csalink bedobásakor természetesen segítik a pontos és hosszú dobásokat is. IM 12-es karbon anyaga lehetővé teszi az átlag feletti méretű halak kifogását, emellett a csalink, műcsalink minden rezdülését és a halak legfinomabb kapását is tökéletesen érzékeljük. Az Edition IM 12 Pro Staff Jerk C 45-115 gr-os dobósúlya és a markolat feletti toldása okán egy igazi nagyhalas jerkelő bot.

Hossz (m) 1,95
Dobósúly (g) 45-115
Anyag IM12 Japán karbon
Gyűrűk Titánium SIC
Markolat borítása osztott dunlop
Tagok száma (db) 2
Száll. Hossz (cm) 143
Súly (g) 145

További információk

Márkák

Balzer

Hossz (cm)

195

Dobósúly (gramm)

45-115

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Edition IM 12 Pro Staff Jerk Casting, 1,95m horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .