Balzer Diabolo Tele Neo Mini Spin 240cm 5-45g pergető bot

14,700 Ft

Az új Diabolo botszéria, 30%-al több karbon anyagot tartalmaz, így a bottest a kisebb átmérője ellenére is erősebb és gyorsabb akciójú lett. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete könnyített titánium sic, markolata pedig osztott parafa borítású.

Elfogyott

Leírás

Az új Diabolo botszéria, 30%-al több karbon anyagot tartalmaz, így a bottest a kisebb átmérője ellenére is erősebb és gyorsabb akciójú lett. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete könnyített titánium sic, markolata pedig osztott parafa borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre. Az fém/Nylon ABS orsótartójával elmozdulás mentesen rögzíthetjük orsónkat, segítve ezzel is a nagyobb méretű halak partra juttatását. A felső kategóriás karbon anyaga okán, ha a botot kézbe vesszük, rögtön feltűnik gerincessége, könnyű súlya, gyors reakciója. Terhelés hatására felkeményedik, az egész bottest dolgozik, a fárasztás közben irányítani tudjuk vele a halunkat. Ezek a tulajdonságok a csalink bedobásakor természetesen segítik a pontos és hosszú dobásokat is.   A 5-45 gr-os dobósúly okán a műcsalik széles skáláját használhatjuk. Egy utazáshoz, cserkelő horgászathoz tökéletesen megfelelő bot, szállítási hossza csak 49 cm !

 

Hossz (m) 2,4
Dobósúly (g) 5-45
Anyag IM 7 karbon
Gyűrűk Titanium SIC
Markolat borítása osztott parafa
Tagok száma (db) 7
Száll. Hossz (cm) 49
Súly (g) 155

További információk

Márkák

Balzer

Dobósúly (gramm)

5-45

Hossz (cm)

240

Tagok száma (db)

7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Diabolo Tele Neo Mini Spin 240cm 5-45g pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .