Balzer Diabolo Neo Bolognese 600cm 5-28g bolognai horgászbot

24,990 Ft

Az új Diabolo botszéria, 30%-al több karbon anyagot tartalmaz, így a bottest a kisebb átmérője ellenére is erősebb és gyorsabb akciójú lett. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete könnyített titánium sic, markolata pedig natur borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre.

Készleten

Cikkszám: 11076600 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Az új Diabolo botszéria, 30%-al több karbon anyagot tartalmaz, így a bottest a kisebb átmérője ellenére is erősebb és gyorsabb akciójú lett adobe camera rawen. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete könnyített titánium sic, markolata pedig natur borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre foto's voor mac downloaden. Az fém/Nylon ABS orsótartójával elmozdulás mentesen rögzíthetjük orsónkat, segítve ezzel is a nagyobb méretű halak partra juttatását. A felső kategóriás karbon anyaga okán, ha a botot kézbe vesszük, rögtön feltűnik gerincessége, könnyű súlya, gyors reakciója chess games. Terhelés hatására felkeményedik, az egész bottest dolgozik, a fárasztás közben irányítani tudjuk vele a halunkat. Ezek a tulajdonságok a csalink bedobásakor természetesen segítik a pontos és ha szükséges a hosszú dobásokat is Download kinderlieder for free. A Balzer Diabolo Neo Bolognese 5-28 gr-os botot elsősorban finom úszós horgászatokhoz használhatjuk eredményesen.

Hossz (m) 6
Dobósúly (g) 5-28
Anyag IM 7 karbon
Gyűrűk Titanium SIC
Markolat borítása natur
Tagok száma (db) 6
Száll windows 10 update hangs when downloading. Hossz (cm) 126
Súly (g) 390

További információk

Márkák

Balzer

Dobósúly (gramm)

5-28g

Hossz (cm)

600

Tagok száma (db)

6

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Diabolo Neo Bolognese 600cm 5-28g bolognai horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .