Akció

Balzer Blue Arctic Perch 245cm 5-21g pergető bot

12,990 Ft

Az új Blue Arctic botszéria a modern pergető horgászok minden igényét kielégíti, elérhető áron. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete Titánium SIC, markolata pedig osztott parafa borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre.

Készleten

Leírás

Az új Blue Artic botszéria a modern pergető horgászok minden igényét kielégíti, elérhető áron. Anyaga IM7-es karbon, gyűrűzete Titánium SIC, markolata pedig osztott parafa borítású. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre. Az fém/Nylon ABS orsótartójával elmozdulás mentesen rögzíthetjük orsónkat, segítve ezzel is a kapitális halak partra juttatását. Normál szállítási hosszal, könnyű súllyal, profi orsótartóval egy rendkívüli botcsalád kedvező áron. IM 7 karbon anyaga okán, ha a botot kézbe vesszük, rögtön feltűnik gerincessége, könnyű súlya, gyors reakciója. Terhelés hatására felkeményedik, az egész bottest dolgozik, a fárasztás közben irányítani tudjuk vele a halunkat. Ezek a tulajdonságok a csalink bedobásakor természetesen segítik a pontos és hosszú dobásokat is. IM7-es karbon anyaga lehetővé teszi az átlag feletti méretű halak kifogását is, emellett a csalink, műcsalink minden rezdülését és a halak legfinomabb kapását is tökéletesen érzékeljük. Monofil és fonott /Balzer Iron Line, Spider Wire, Power Pro/ zsinórral egyaránt horgászhatunk vele.

hossza: 245cm

dobósúly: 5-21g

További információk

Márkák

Balzer

Dobósúly (gramm)

5-21

Tagok száma (db)

2

Hossz (cm)

245

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Blue Arctic Perch 245cm 5-21g pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .