Balzer Adrenalin 7300 BC multis orsó

73,990 Ft

A Balzer Adrenalin 7300 BC multi orsó rendelkezik a harcsa pergetéshez és vertikális horgászathoz való mérettel és erővel. Emellett megtalálható rajta a nélkülözhetetlen hátsó kioldó gomb és zsinórvezető is.

Cikkszám: 10429730 Kategóriák: , ,

Leírás

A Balzer Adrenalin 7300 BC multi orsó rendelkezik a harcsa pergetéshez és vertikális horgászathoz való mérettel és erővel. Emellett megtalálható rajta a nélkülözhetetlen hátsó kioldó gomb és zsinórvezető is.  Fordulatszáma normál sebességű: 5,4:1. Rövidebb, általában egy kézzel használt 1.8- 2.1-es botokhoz ajánlott, de a hosszabb pergető pálcáknál is alkalmazhatjuk. A dobás utáni túlpörgést az oldalfékkel lehet beállítani úgy, hogy addig kell szabályozni míg a csali saját súlyánál fogva lehúzza a zsinórt normál sebességgel. Így dobás esetén a wobler, villantó vízbe érkezésekor az orsó dobjának futása magától megáll.  Ha a botot jobb kézzel tartjuk, akkor ezt a multi orsót bal kézzel előre felé hajtva tudjuk működtetni. Egy kis gyakorlás után a multival való pergetés élmény és gyerekjáték lesz számunkra. Ezt az orsót a Tiszán és a Dunán csorgás közben a vertikális műcsalikkal történő harcsázáshoz és süllőzéshez használják a horgászok, igen eredményesen.

 

 

Csapágy (db) : 7
Méret: pergető és vertikális horgászathoz

Fék :csillag és mágnes fék
Áttétel :5,4:1
Súly (g) :255
Zsinór kapacitás:25-ös 310 méter

További információk

Márkák

Balzer

Csapágyak (db)

7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Adrenalin 7300 BC multis orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .