Balzer Adrenalin 6500 nagyhalas elsőfékes orsó

57,500 Ft

A Balzer cég ismét forgalmazza a méltán nagy sikerű Adrenalin 6500-as orsóját, mely egy rendkívüli erejű, tökéletesen sima, hangtalan futású, sokoldalú, alumínium házas első fékes orsó. A 5+1 csapágynak köszönhetően rendkívül megbízható, ami elengedhetetlen az egész napos horgászatok során. Nagyméretű csapágyazott zsinórvezető görgőjének és az S-dobemelő rendszerének segítségével tökéletes zsinórprofilt hoz létre, lehetővé téve csalijaink távolra juttatását, és fonott zsinórral is (Power Pro, Spider Wire) gubancolás mentesen használhatjuk.

Cikkszám: 10104650 Kategóriák: , ,

Leírás

A Balzer cég ismét forgalmazza a méltán nagy sikerű Adrenalin 6500-as orsóját, mely egy rendkívüli erejű, tökéletesen sima, hangtalan futású, sokoldalú, alumínium házas első fékes orsó. A 5+1 csapágynak köszönhetően rendkívül megbízható, ami elengedhetetlen az egész napos horgászatok során. Nagyméretű csapágyazott zsinórvezető görgőjének és az S-dobemelő rendszerének segítségével tökéletes zsinórprofilt hoz létre, lehetővé téve csalijaink távolra juttatását, és fonott zsinórral is (Power Pro, Spider Wire) gubancolás mentesen használhatjuk. Erős, mégis könnyű alumínium anyagú háza (465 g!) kimondottan a nagyhalas és a pergető horgászatokra lett kifejlesztve. Az alumínium orsótalpnak és háznak köszönhetően a fárasztások alkalmával is elmozdulás mentesen viseli a terhelést. Az orsót a dobáskor, távdobáskor az átcsapókar lecsapódását meggátló rendszer, tökéletesen rezgésmentes futás, Total Tolerance Control System (T.T.C.)  és erős alumínium felkapókar is teszi felső kategóriássá. Nagyméretű csapágyazott zsinórvezető görgővel bír, mely kíméli zsinórunkat a fárasztások során. A finoman állítható és rendkívüli erejű első fék (15 kg) karbon féktárcsákkal maximálja a fékerőt, esélyt sem adva a legvadabb halaknak sem. Az erős, esztergált alumínium hajtókar és az EVA fogantyú is segíti a kapitális példányok fárasztását, partra juttatását.

 

Jellemzői:

– Erős és mégis könnyű Duralumínium orsóház

– Stong Bail-koncepció, extra erős, könnyű alumíniumból készült felkapókarral

– Bail Fix System – dobáskor, távdobáskor az átcsapókar lecsapódását meggátló rendszer

– Extra erős és nagyméretű zsinórvezető görgő

– S-dobemelő rendszer (zsinóros felcsévélési rendszer) az optimális zsinórképért

– Anti-Swing-rendszer (A.S.S.) a nemkívánatos vibráció elkerülésére

– Finoman állítható és rendkívüli erejű első fék (15 kg) karbon féktárcsákkal

– Quick-Stop System (Q.S.S.) az azonnali rotormegállításhoz

– Total Tolerance Control System (T.T.C.) tökéletesen rezgésmentes futás

– Anti-Twist : csavarodás-mentesítő rendszer

– Erős CNC esztergált alumínium hajtókar

– Nagyméretű csúszásmentes hajtókar markolat

– Alumínium dob

– Jobb és balkezes hajtási lehetőség

– Garancia: 3 év

 

Csapágy (db) :5+1
Méret :65

Fék :első
Áttétel :5,5:1
Súly (g) :465

További információk

Márkák

Balzer

Csapágyak (db)

5+1

Méret

6500

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Adrenalin 6500 nagyhalas elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..