Akció!

Carp Expert Oxford sátras szett

105,870 Ft 49,990 Ft

Oxford sátras szettünket – melyben minden megtalálható, ami egy többnapos, vagy hetes túrázás lebonyolításához szükséges – most még kedvezőbb áron kínáljuk. Oxford 3000 Mistral sátrunk a gyári paraméterek szerint kétszemélyes, de a valóságban akár 3 gyermek és 1 felnőtt, vagy 3 felnőtt részére nyújt maximális komfortot csomagjaikkal. Hatalmas alapterülete és kielégítő belmagassága óriási térrel ajándékozza meg használóit.

Elfogyott

Leírás

-Oxford sátras szettünket – melyben minden megtalálható, ami egy többnapos, vagy hetes túrázás lebonyolításához szükséges – most még kedvezőbb áron kínáljuk. Oxford 3000 Mistral sátrunk a gyári paraméterek szerint kétszemélyes, de a valóságban akár 3 gyermek és 1 felnőtt, vagy 3 felnőtt részére nyújt maximális komfortot csomagjaikkal. Hatalmas alapterülete és kielégítő belmagassága óriási térrel ajándékozza meg használóit. Dupla falú ponyvájának köszönhetően kiválóan szigetel, a külső réteg pedig a tapasztalataink szerint a többnapos szakadó esőt is kibírja. Garantáltan beázásmentes konstrukció! Ablakai reteszelhetők, így a szellőzést szabályozni tudjuk, dupla cipzáras ajtaja szintén a levegőáramlást teszi lehetővé, hálós belső fele pedig a szúnyogok kellemetlen jelenlététől kímél meg minket.

 

 

-A szettben található nagyméretű hálózsák simogató melegét az erős testalkatú horgászok is élvezni fogják. A hideg, nyirkos hajnalok ellen is tökéletes védelmet nyújt.

 

 

-Elemes kemping lámpánk elmaradhatatlan tartozéka a tűrázásoknak. A 6 db lednek köszönhetően maximális fényerőt biztosít minimális áramfelvétel mellett.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Carp Expert Oxford sátras szett” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.