Gardner Zig Rig Foam – lebegő szivacs

1,290 Ft

A Gardner Tackle a Zig-Rig Foam-ot, speciálisan és kizárólag a vízfelszíni (Zig-Rig) horgászatokra, csaliként fejlesztette ki, de kiváló alternatívát kínál a süllyedő csalik (bojlik,pelletek, tigrismogyoró, kukorica) könnyítésére is.

Kiürítés

Leírás

A Gardner Tackle a Zig-Rig Foam-ot, speciálisan és kizárólag a vízfelszíni (Zig-Rig) horgászatokra, csaliként fejlesztette ki, de kiváló alternatívát kínál a süllyedő csalik (bojlik,pelletek, tigrismogyoró, kukorica) könnyítésére is. Az íztelen és szagtalan, rendkívül nagy felhajtóerővel rendelkező szivacs előre elkészített méretben áll a horgászok rendelkezésére. Tulajdonságainál fogva aromákkal és dipekkel tetszőlegesen ízesíthető. Feltűnő, rikító színével vizuálisan is a táplálék felvételére ösztönzi a vízfelszínen, vagy annak közvetlen közelében tartózkodó kíváncsi pontyokat. Extra nagy felhajtóerővel rendelkezik!

 

Méret: 28 mm

Kiszerelés: 12 db

Színek: Yellow (sárga)

Red (piros)

White (fehér)

Pink (rózsaszín)

Orange (narancs)

Brown (barna)

Pellet Brown (pellet barna)

Black (fekete)

Mixed (3 yellow, 3 red, 3 white, 3 black)

Mixed Plus (3 pellet brown, 3 brown, 3 orange, 3 pink)

További információk

Szín

Yellow (sárga), Red (piros), White (fehér), Pink (rózsaszín), Orange (narancs), Brown (barna), Pellet Brown (pellet barna), Black (fekete), Mixed, Mixed Plus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Zig Rig Foam – lebegő szivacs” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..