Beta mix Lucernás fúrt pellet (POP UP)

790 Ft

A már meleg vizeken nagy hatékonysággal alkalmazható. A POP UP lucernás pelletünknek nagy a felhajtó ereje, ezért sokáig és erőteljesen lebeg, felkeltve ez által az arra portyázó halakat.

Leírás

A már meleg vizeken nagy hatékonysággal alkalmazható. A POP UP lucernás pelletünknek nagy a felhajtó ereje, ezért sokáig és erőteljesen lebeg, felkeltve ez által az arra portyázó halakat. Nagyon rövid előkével, vagy kis ólommal beállíthatjuk a lebegési magasságot a meder aljától. Fogósságuk elképesztő. Pelleteink gyors oldódásúak, már a második perctől oldódni kezdenek, és vízhőmérséklettől függően 30perctől-60 percig bírják a víz alatt. Ezzel a lucernás, zöldséges, tourteau de mais, betainnal, és egyéb finomságokkal készített pellet, melynek átmérője 10-12mm, nagyon szép pontyokat,amúrokat foghatunk az év nagy részében. Mi mindig friss és folyamatosan ellenőrzött alapanyagokból dolgozunk.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Beta mix Lucernás fúrt pellet (POP UP)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..