CCMoore – Equinox Cork Dust Wafters (kritikusan kiegyensúlyozott csali)

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Equinox Cork Dust Wafter, amely nem más, mint egy kritikusan kiegyensúlyozott horog csali. A különleges gyártási technológia során az Equinox kész bojlihoz megfelelő arányban parafaőrleményt kevernek.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A CC Moore 2014-ben debütált újdonsága az Equinox Cork Dust Wafter, amely nem más, mint egy kritikusan kiegyensúlyozott horog csali. A különleges gyártási technológia során az Equinox kész bojlihoz megfelelő arányban parafaőrleményt kevernek. Ez a csalinak egy olyan rendkívül könnyű felhajtóerőt biztosít, amely az óvatosan táplálkozó pontyok már a legkisebb szívóhatásától is a szájukba kerül. A horog már elegendő súlyt biztosít ahhoz, hogy a csali a fenéken feküdjön, vagy éppen csak a hajszálelőkét emeli majd meg. Ez természetesen nagymértékben függ a horgok méretétől és a súlyától is. Mind illatában és mind színében teljesen megegyezik az Equinox kész bojlival. Különleges tulajdonsága, hogy az Equinox kész bojlihoz felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne. Egész évben eredményesen használható. Kiválóan harmonizál az Equinox kollekció tagjaival. ( Paste, Pellet, Weedbeater Mix, Stick Mix). A nagy nyomás alatt lévő vizeken használata megkérdőjelezhetetlen. Különleges és egyedi, fűszeres-gyümölcsös aromája, valamint élénk színe a pontyokra óriási hatást gyakorol.

Kiszerelés: 15mm(50db), 18mm(35db)

Tipp: csalogatóhatása fokozható, ha az Equinox Bait Dip-be néhány percet áztatjuk!

Figyelem! A túlzott mértékű folyékony adalékkal való “áztatás” nagymértékben befolyásolhatja a felhajtóerőt.

További információk

Kiszerelés

15mm, 18mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – Equinox Cork Dust Wafters (kritikusan kiegyensúlyozott csali)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..