CC Moore N-Gage XP Air Ball Pop Up bojli

Az N-Gage XP kollekció tagja az Air Ball Pop Up, amely különleges tulajdonsága, hogy teljesen ugyanazokat a folyékony és por alapú attraktorokat tartalmazza, mint az N-Gage XP kész bojli. Kiválóan harmonizál az N-Gage XP süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Az N-Gage XP kollekció tagja az Air Ball Pop Up, amely különleges tulajdonsága, hogy teljesen ugyanazokat a folyékony és por alapú attraktorokat tartalmazza, mint az N-Gage XP kész bojli wetransfer datei herunterladen. Kiválóan harmonizál az N-Gage XP süllyedő bojlikkal, hóember kombinációban. Önállóan alkalmazva Chod Rig szerelésen hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen coole spiele downloaden. Egész évben eredményesen használható. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi. Állagánál fogva ellenáll a nemkívánatos halfajok, valamint a rákok támadásának pdf nur öffnen nicht downloaden. Erőteljes, különleges és fantasztikus illatának a pontyok egyszerűen képtelenek ellenállni.

3 méreten kapható: 10 mm (80 db), 18 mm (35 db), 24 mm (15 db)

Tipp: csalógató hatása fokozható, ha N-Gage XP Bait Dipbe néhány percig áztatjuk herunterladen.

Érdekesséke, hogy az N-Gage XP kész bojlival pontosan ki van egyensúlyozva (kritikusan kiegyensúlyozott)

További információk

Méret

10 mm (80 db), 18 mm (35 db), 24 mm (15 db)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore N-Gage XP Air Ball Pop Up bojli” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .