CC Moore Equinox Cork Ball Pop Up bojlik

Az Equinox Cork Ball Pop Up egy parafabelsővel ellátott lebegő csali. Mind illatában és mind színében teljesen megegyezik az Equinox kész bojlival.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Az Equinox Cork Ball Pop Up egy parafabelsővel ellátott lebegő csali. Mind illatában és mind színében teljesen megegyezik az Equinox kész bojlival. A könnyű felhajtóerővel rendelkező parafagolyót bevonják a lágy tésztával, majd a különleges gyártási technológia révén egy szárítási eljárást alkalmazva nyeri el a csali végső formáját. A külső réteg nem reped, nem kérgesedik! Különleges tulajdonsága, hogy az Equinox kész bojlihoz felhasznált por és folyékony adalék 100%-ban megtalálható benne. Kiválóan harmonizál az Equinox süllyedő bojlival, hóember kombinációban. A segítségével a csalinkat kritikusan süllyedővé tehetjük, amely a nagy nyomás alatt lévő vizeken kiemelkedően eredményes. Önállóan alkalmazva Chod és KD Rig szereléken hatása egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egész évben eredményesen használható. Állagánál fogva ellenáll a nemkívánatos halfajok, valamint a rákok támadásának. Meghatározhatatlan és egyedi, fűszeres-gyümölcsös aromája, valamint élénk színe a pontyokra óriási hatást gyakorol. Equinox Hard Hookbait Mix és Equinox Liquid Additive felhasználásával készül.

Kiszerelés: 15 mm (50 db), 18 mm (35 db)

Tipp: csalogatóhatása fokozható, ha az Equinox Bait Dip-be néhány percet áztatjuk! Figyelem! A túlzott mértékű folyékony adalékkal való “áztatás” a felhajtóerőt befolyásolhatja!

További információk

Méret

15 mm, 18 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Equinox Cork Ball Pop Up bojlik” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..