Vanfook DT-55B/TREBLE hármashorog

A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez ? különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított ? elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog.

Leírás

A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez amazon fire filmeen? különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított ? elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog. 

 

Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma windows 7 updates manually. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez. 

 

A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma untis 2020 herunterladen. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg xbox one gekaufte spiele erneut herunterladen. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen. 

 

Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is Download here we go app cards. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást. 

Cikkszám Méret Ajánlott fogyasztói ár
44950-001 1 1.390 Ft
44950-002 2 1.390 Ft
44950-004 4 1.390 Ft
44950-006 6 1.390 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vanfook DT-55B/TREBLE hármashorog” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .