Maruto-KOÓS 8832 harcsázó horog

A japán MARUTO horgok megbízhatóságuknak, tartós, éles hegyüknek és kivételes akadásuknak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek a hazai horgászok körében. Koós Ferenc tapasztalt harcsahorgász közreműködésével egy elnyűhetetlen, tökéletes profillal gyártott horog áll a harcsahorgászok szolgálatába. Az erősen döntött, strapabíró fül optimális behatólási szöget, így szinte 100 százalékos akadást biztosít.

Leírás

A japán MARUTO horgok megbízhatóságuknak, tartós, éles hegyüknek és kivételes akadásuknak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek a hazai horgászok körében. Koós Ferenc tapasztalt harcsahorgász közreműködésével egy elnyűhetetlen, tökéletes profillal gyártott horog áll a harcsahorgászok szolgálatába. Az erősen döntött, strapabíró fül optimális behatólási szöget, így szinte 100 százalékos akadást biztosít. A kémiailag élezett, hosszú hegyprofil garantálja a tartós élet és kiváló akadást. A szár szinte teljes hosszában lapított, így extrém terhelést is kibír. Ellenállóságát és rugalmasságát növeli a kétszeresen csavart horog profil.  Az asszimetrikus, elnyújtott horog öböl nem csak a bevágásnál segít, de a már megakasztott halat is stabilan tartja. Terhelhetősége többszöröse a hagyományosénak. Méretek: 5/0; 6/0; 8/0; 10/0.

 

 

A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez ? különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított ? elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog.

 

A horog síkjából kihajtott azzal hegyesszöget bezáró hegyforma, mely eleinte a bojlis horgok sajátja volt. Kimagasló akadási és haltartó tulajdonságánál fogva egyre több horgászmódszerhez elérhető a speciálisan kialakított kihajtott hegyű horog.

 

A füles szár modern, hajlított változata, mely a bojli és feeder botos horgászok körében örvend nagy népszerűségnek. Előnye, hogy a horog ? megfelelő kötést használva ? eláll a hajszálelőkén, fűzve felkínált csalitól, ezáltal szinte száz százalékos akadást biztosít.

 

Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.

Cikkszám Típus Méret Szín Kiszerelés Ajánlott fogyasztói ár
43957-600 8832 6/0 Black Nickel 7 db/csomag 1.810 Ft
43957-800 8832 8/0 Black Nickel 6 db/csomag 1.810 Ft
43957-999 8832 10/0 Black Nickel 5 db/csomag 1.810 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maruto-KOÓS 8832 harcsázó horog” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .