Energo Team windstopper rakós bot

A csúcskategóriás versenyfelszerelések fejlesztése mögött mindig európai gyártók állnak. Az Energo Team és a Triana kapcsolata 2004 óta tart, a kedvező árak és megbízható szervízfeltételek biztosítása mellett megegyezés született arról is, hogy a közösen fejlesztett botokon az Energo Team márka mellett a Triana név is szerepeljen.

Leírás

A csúcskategóriás versenyfelszerelések fejlesztése mögött mindig európai gyártók állnak. Az Energo Team és a Triana kapcsolata 2004 óta tart, a kedvező árak és megbízható szervízfeltételek biztosítása mellett megegyezés született arról is, hogy a közösen fejlesztett botokon az Energo Team márka mellett a Triana név is szerepeljen herunterladen.

 

 

A Windstopper rakós bot kialakítása nemzetközi együttműködés eredménye: a tesztelésben, az apró változtatások koordinálásában Gianpiero Barbetta (IT), Benzar Zsolt (RO) és Lőrincz Dénes vett részt video aus facebooken online. A Windstopper csúcskategóriás versenybot, kialakításánál a lehető legnagyobb gerincesség megtartása volt a fő cél, figyelembe véve az anatómiai feltételeket archicad bibliothekselemente herunterladen. Sikerült a kézméretnek megfelelő legkisebb átmérőt megtartani anélkül, hogy ez a bot élettartamát károsan befolyásolná.

 

 

Összegezve, a bot – a jelenlegi technológiai lehetőségek mellett – könnyen kezelhető, hosszú élettartamú, kategóriájának csúcsán elhelyezkedő versenybot alle mails herunterladen. Alapcsomagjában a 12,8 m-es bot, a minitoldó, valamint egy T4-es top szett található, erősített botzsákban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team windstopper rakós bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .