ET – Black Fighter spin pergető botok

A rohamosan fejlődő Black Fighter botcsaládon belül olyan elismert botok találhatóak, mint a Black Fighter Feeder, Boilie vagy Match. Ehhez a hagyományhoz csatlakozik a Black Fighter Spin, melyhez a gyártók a legmodernebb technológiát és IM8-as karbon anyagot használtak.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A rohamosan fejlődő Black Fighter botcsaládon belül olyan elismert botok találhatóak, mint a Black Fighter Feeder, Boilie vagy Match. Ehhez a hagyományhoz csatlakozik a Black Fighter Spin, melyhez a gyártók a legmodernebb technológiát és IM8-as karbon anyagot használtak. Igazán kecse, ugyanakkor ellenálló bot született, mely négy hosszban, más-más dobósúlytartományban kapható, így a finom sügérezéstől egészen a szerelékpróbáló csukázásig bárki megtalálhatja a számára megfelelő gerinces Black Fighter Spin pergetőbotot.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
13205-210 2,10 m 2 3-10 g 110 cm 148 g
13205-240 2,40 m 2 20-40 g 127 cm 207 g
13205-270 2,70 m 2 30-60 g 140 cm 241 g
13205-300 3,00 m 2 40-80 g 154 cm 265 g

 

A kimondottan gerinces, A akciójú botok közé általában a felső kategóriába tartozó pálcák tartoznak. Ilyenkor a terhelés hatására a bot felső negyede hajlik, ezáltal tökéletesen alkalmas kis súlyok, nagy távolságra történő hajszálpontos célba juttatására. Bevágáskor villámgyors. A megakasztott hal sikeres fárasztásáról a felkeményedő spicc és a bot gerinces közép- és alsórésze gondoskodik.
Az IM8-as karbon pergető botok a legkedveltebb modellek közé tartoznak. Kimagasló minőség, a műcsali minden rezdülését és a legapróbb rávágásokat is jelző spicc jellemzi. A gyorsan felkeményedő anyag gyors és eredményes fárasztást tesz lehetővé akár akadókkal és gazdag vegetációval tarkított pályán is.
Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.

További információk

Méret

210cm, 240cm, 270cm, 300cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ET – Black Fighter spin pergető botok” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..