Balzer Prestige Micro Spin 2-7g 195cm ultra light pergető bot (1 1787 195)

14,800 Ft

A Balzer cég kifejlesztett egy kifejezetten érzékeny, kis csalik vezetésére alkalmas botcsaládot, amely a Prestige nevet kapta. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre.

Leírás

A Balzer cég kifejlesztett egy kifejezetten érzékeny, kis csalik vezetésére alkalmas botcsaládot, amely a Prestige nevet kapta. Az elegáns színű botfelületet rendkívül kemény, kopásálló Epoxy lakkréteg védi, számítva a horgászatok alatti erős igénybevételre.  Kis szállítási hosszal, könnyű súllyal, profi orsótartóval egy rendkívüli botcsalád igen kedvező áron. Ha a botot kézbe vesszük, feltűnik gerincessége, könnyű súlya, gyors reakciója. Terhelés hatására felkeményedik, az egész bottest dolgozik, a fárasztás közben irányítani tudjuk vele a halunkat. Ezek a tulajdonságok a csalink bedobásakor természetesen segítik a pontos és hosszú dobásokat is. Műcsalink minden rezdülését és a halak legfinomabb kapását is tökéletesen érzékeljük.

Süllőre, csukára, balinra való horgászatokhoz ajánlják.

 

Hossz: 195 m
Dobósúly: 2-7 g
Anyag: IM 7 karbon
Gyűrűk: Pro Guide concept
Markolat borítása: osztott duplon
Tagok száma: 2 db

További információk

Márkák

Balzer

Dobósúly (gramm)

2-7

Hossz (cm)

195

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Prestige Micro Spin 2-7g 195cm ultra light pergető bot (1 1787 195)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..