MadCat Inline belső zsinórvezetésű harcsázó horgászbot

18,990 Ft

A belső zsinórvezetésű botokat a kuttyogatós harcsázók használják nagy sikerrel. Ezek a horgászok egyik kezükben a főzsinórt tartják, a másikkal a kuttyogatót kezelik. Kapás esetén a bevágást a kézben tartott zsinórral végzik el, majd leteszik a kuttyogatót, elengedik a zsinórt és felveszik a botot a fárasztáshoz.

Elfogyott

Cikkszám: 2907210 Kategóriák: ,

Leírás

A belső zsinórvezetésű botokat a kuttyogatós harcsázók használják nagy sikerrel. Ezek a horgászok egyik kezükben a főzsinórt tartják, a másikkal a kuttyogatót kezelik. Kapás esetén a bevágást a kézben tartott zsinórral végzik el, majd leteszik a kuttyogatót, elengedik a zsinórt és felveszik a botot a fárasztáshoz. Ilyenkor nagyon könnyen előfordulhatna, hogy a zsinór a gyűrűkre tekeredik. Elképzelhetik, hogy mi következne ezután! A megoldás a problémára: gyűrűk nélküli bot! A MADCAT belső zsinórvezetésű bot hossza és akciója tökéletes a kuttyogatós horgászathoz. A zsinór behúzását segítő befűzőt mellékelünk hozzá.

 

 

Hossz: 2,10 m

Szállítási hossz: 1,47 m

Tagok: 2

Dobósúly: 20-30 lbs

Súly: 408 g

További információk

Márkák

MadCat

Black Friday

Harcsázó, kuttyogató botok

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„MadCat Inline belső zsinórvezetésű harcsázó horgászbot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Érdekelhetnek még…