Akció!

Energo Team DX kevlar heavy feeder horgászbot

24,990 Ft 14,990 Ft

A DX családra jellemző a végletekig terhelhető, ugyanakkor rugalmas, terhelés hatására felkeményedő botanyag. A gyártás során a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő, kevlár szállal erősített IM8-as karbont használtak fel, így kiváló, igazán sportos bot született.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A DX családra jellemző a végletekig terhelhető, ugyanakkor rugalmas, terhelés hatására felkeményedő botanyag. A gyártás során a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő, kevlár szállal erősített IM8-as karbont használtak fel, így kiváló, igazán sportos bot született. Sokrétűen használható a távoli dobásokat igénylő tavi pontyozástól az erős gerincesebb tartást igénylő és a botot maximálisan kihasználó folyóvízi márnázásig.

 

 

A C akció az egyik leggyakrabban alkalmazott, univerzális botkarakter. Mind a fárasztás, mind a dobás során a botnak ilyenkor legalább 2/3-ad része dolgozik, ezáltal óriási energiák tárolására, elnyelésére és felszabadítására képes. Előző tulajdonságának köszönhetően optimális a súlyosabb végszerelékek nagy távolságokba történő dobására.
A kiváló minőségű alapanyag és a modern gyártási technológia találkozása, mely a hobbi kategória királyává emeli az IM8-as karbon botokat. Mind a fárasztás, mind a dobás közben fellépő terhelésre optimálisan reagál, ezáltal akár versenykörülmények között is bátran használható.
A kevlár szálak mára széles körben elterjedtek az iparban. Mindenhol találkozhatunk vele, ahol nagy teherbírásra, ellenállóságra és a lehető legcsekélyebb súlyra van szükség. Legyen szó gépjármű vagy éppen golyóállómellény gyártásról alkalmazásuk mára elkerülhetetlen. A DX-Kevlar botok megjelenésével brutális erőtartalékokkal rendelkező, extrém módon terhelhető botok születtek, melyek tökéletesek a kapitális halak, akár bedőlt fákkal és akadókkal tarkított vizekben történő hatékony fárasztására.
Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.

További információk

Méret (cm)

360, 390, 420

Dobósúly (gramm)

100-120

Márkák

Energo Team

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team DX kevlar heavy feeder horgászbot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..