Akció!

Energo Team DX kevlar heavy feeder horgászbot

24,990 Ft 14,990 Ft

A DX családra jellemző a végletekig terhelhető, ugyanakkor rugalmas, terhelés hatására felkeményedő botanyag. A gyártás során a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő, kevlár szállal erősített IM8-as karbont használtak fel, így kiváló, igazán sportos bot született.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A DX családra jellemző a végletekig terhelhető, ugyanakkor rugalmas, terhelés hatására felkeményedő botanyag. A gyártás során a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő, kevlár szállal erősített IM8-as karbont használtak fel, így kiváló, igazán sportos bot született. Sokrétűen használható a távoli dobásokat igénylő tavi pontyozástól az erős gerincesebb tartást igénylő és a botot maximálisan kihasználó folyóvízi márnázásig.

 

 

A C akció az egyik leggyakrabban alkalmazott, univerzális botkarakter. Mind a fárasztás, mind a dobás során a botnak ilyenkor legalább 2/3-ad része dolgozik, ezáltal óriási energiák tárolására, elnyelésére és felszabadítására képes. Előző tulajdonságának köszönhetően optimális a súlyosabb végszerelékek nagy távolságokba történő dobására.
A kiváló minőségű alapanyag és a modern gyártási technológia találkozása, mely a hobbi kategória királyává emeli az IM8-as karbon botokat. Mind a fárasztás, mind a dobás közben fellépő terhelésre optimálisan reagál, ezáltal akár versenykörülmények között is bátran használható.
A kevlár szálak mára széles körben elterjedtek az iparban. Mindenhol találkozhatunk vele, ahol nagy teherbírásra, ellenállóságra és a lehető legcsekélyebb súlyra van szükség. Legyen szó gépjármű vagy éppen golyóállómellény gyártásról alkalmazásuk mára elkerülhetetlen. A DX-Kevlar botok megjelenésével brutális erőtartalékokkal rendelkező, extrém módon terhelhető botok születtek, melyek tökéletesek a kapitális halak, akár bedőlt fákkal és akadókkal tarkított vizekben történő hatékony fárasztására.
Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.

További információk

Méret (cm)

360, 390, 420

Dobósúly (gramm)

100-120

Márkák

Energo Team

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team DX kevlar heavy feeder horgászbot” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.