Akció!

Nevis Omen Carp 360 3lbs 2részes bojlis bot

32,990 Ft 19,990 Ft

Már-már hihetetlen, hogy lehet ilyen karcsú botokat gyártani úgy hogy közben a tulajdonságai is kiválóak maradnak. Már a felhasznált alapanyagok gyártásánál arra törekedtünk,hogy olyan kell, legyen amely a végterméknek egyedi tulajdonságot kölcsönöz.

Készleten

Leírás

Már-már hihetetlen, hogy lehet ilyen karcsú botokat gyártani úgy hogy közben a tulajdonságai is kiválóak maradnak. Már a felhasznált alapanyagok gyártásánál arra törekedtünk,hogy olyan kell, legyen amely a végterméknek egyedi tulajdonságot kölcsönöz. A felhasznált anyag HI-modulus IM-12 karbon. Ezen az anyagcsaládon belül különböző minőségi szintek vannak melyek meghatározóak a botok végső paraméterei miatt.

 

A 100% tisztaságú karbon szálakat egy speciális szerkezetű ragasztóanyaggal kötjük egymáshoz,ami rugalmas kapcsolatot biztosít a szénszál rétegek között. Az ilyen technológiával épített bottestekben megszűnnek a felesleges rezgéshullámok, és dinamikus akciót kölcsönöz a botoknak. Egyedi tulajdonsága a IM-12 karbon anyagnak,hogy rendkívül széles dobótartományú botok készíthetőek belőle. Az orsótartók és a gyűrűk kiválasztásánál csakis az első osztályú alkatrészek jöhettek szóba,melyek örök élettartalmúak és ellenállnak minden külső behatásnak.

 

 

Dobósúly:3lbs

Anyag:karbon

Gyűrű típus:SIC

Nyélborítás:osztott nyél

Tagok száma:2

 

További információk

Márkák

Nevis

Dobósúly (gramm)

3lb

Tagok száma (db)

2

Hossz (cm)

360

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Omen Carp 360 3lbs 2részes bojlis bot” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.