KKarp – Gladio X3 bojlis horgászbot

Ez a botcsalád azok számára készült, akik teljes értékű botot keresnek kisebb szállítási hosszal, köszönhetően három tagos kivitelezésének. A speciális S.H.M karbon hasonló, ha nem azonos teljesítményt biztosít, mint a klasszikus 2 tagú botoké, mely ugyancsak igaz pontosságát, dobási távolságát, megbízhatóságát illetően is.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ez a botcsalád azok számára készült, akik teljes értékű botot keresnek kisebb szállítási hosszal, köszönhetően három tagos kivitelezésének download windscribe. A speciális S.H.M karbon hasonló, ha nem azonos teljesítményt biztosít, mint a klasszikus 2 tagú botoké, mely ugyancsak igaz pontosságát, dobási távolságát, megbízhatóságát illetően is folgen von amazon prime herunterladen. Igen figyelemfelkeltő az extra nagy, 50 mm-es keverőgyűrű, mely speciális csomagolást kapott, megfelelően óvva azt és kiemelve egyediségét a botnak chrome seiteen. Végül, de nem utolsó sorban meg kell említeni számítógépes tervezésű orsótartóját, mely a nagy sűrűségű EVA nyéllel igazán jó kombináció és mindenkor megfelelő fogást biztosít words kostenlos downloaden chip.

 

3 részes

További információk

Hossz

360cm (12'), 390cm (13')

Dobósúly

3lb, 3,5lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KKarp – Gladio X3 bojlis horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .