KKarp – Adamant XTC bojlis horgászbot

Ez a bot kimondottan szélesebb folyókat, nagyobb tavakat kedvelő pontyhorgászok részére készült. Az XTC mozaikszó az Extrem Cast-ból származik, melyet a rajta végrehajtott tesztelések után kapott.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ez a bot kimondottan szélesebb folyókat, nagyobb tavakat kedvelő pontyhorgászok részére készült. Az XTC mozaikszó az Extrem Cast-ból származik, melyet a rajta végrehajtott tesztelések után kapott. A bot akciója a fárasztás alatt nem mutatja alkalmazkodóképességét, olyannak tűnik mint egy klasszikus parabola-akciójú bot, miközben hosszú dobásokra is képesek vagyunk vele.

 

Teszthorgászaink meglepően nagy dobótávolságokat értek el vele, mely a Radial Reverse Carbon konstrukciónak köszönhető, ami egy egyedülálló anyag, különleges reakciós tulajdonsággal. Az első gyűrű egy 50 mm-es SIC gyűrű, mely nem is lehet más egy nagy dobástávolságra szánt botnál, ahol a zsinór a dobról lefutva súrlódás nélkül kell átfusson azon.

 

 

A gyűrűk védelmét kézi csomagolás teszi teljessé, ami több mint szimpla befejezése az Adamant XTC-nek. A nyél rész exkluzív védelmet biztosító gombbal van ellátva, melyet lézer gravírozott K-Karp logó tesz teljessé.

További információk

Hossz

360cm, 390cm

Dobósúly

3lb, 3,5lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KKarp – Adamant XTC bojlis horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .