Gold Star Pluto 3 részes bojlis bot

Egy rendkívül kedvező árú kompozit bojlis bot. Több méretben készül, a pontyhorgászok igényeit szem előtt tartva. Parabolikus akcióval rendelkezik. A külső behatásoknak ellenálló dupla talpas gyűrűkkel szerelték, melyek a gyűrűtalpaknál optimálisan osztják el a bottestre nehezedő terhelést.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Egy rendkívül kedvező árú kompozit bojlis bot. Több méretben készül, a pontyhorgászok igényeit szem előtt tartva. Parabolikus akcióval rendelkezik. A külső behatásoknak ellenálló dupla talpas gyűrűkkel szerelték, melyek a gyűrűtalpaknál optimálisan osztják el a bottestre nehezedő terhelést. Tökéletesen megfelel az általános etetőkosaras horgászathoz, de emellett sima ólmos felszereléssel is használható. Lágy anyagának köszönhetően egyenletesen keményedik. Finomabb 0.22-0.25-ös zsinórokkal is bátran használható.

A C akciós botoknál mind a dobások, mind a fárasztás során a bot legalább 2/3-ad része dolgozik, ezáltal a használat során fellépő erőket hatékonyan osztja szét. A fellépő terhelés egyenletes elnyelésének köszönhetően a halak kirohanásait hatékonyan tompítja, úgymond kipumpálja a halat, így minimalizálja a horog kiszakadásának lehetőségét – tökéletes a nagytestű halak fárasztásához.

Szállítási idő: 1-3 munkanap

A bojlis horgászat egyesek szerint egyet jelent a méregdrága botokkal és felszerelésekkel. A kompozit technológiának köszönhetően ez már nem igaz. Ma már bárki vásárolhat elérhető áron lágy karakterű bojlis botokat, melyek tulajdonságai főleg a partról történő fárasztás során aknázhatóak ki, minimalizálva a hal leszakadásának veszélyét.

A bojlis botokra jellemző egyszerű, a hatékonyságot szolgáló nyél. A precízen meghatározott hossz és a gyártás során alkalmazott, biztos, kényelmes fogást garantáló duplon anyag maximálisan kiszolgálja a horgászat során jelentkező igényeket.

A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.

A boton a kerámia betétesnél könnyebb, alumínium-oxid gyűrűsor található. A vékonyabb betétek elegáns megjelenést és a régebbi gyűrűtípusokkal szerelt pálcákhoz képest kissebb súlyt kölcsönöznek a botnak. Kopásállósága és az ütödésekkel szembeni ellenállósága kedvelt alapanyaggá teszi a botépítők körében.

További információk

Hossz (cm)

330, 360, 390

Dobósúly (lbs)

3,5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gold Star Pluto 3 részes bojlis bot” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..