CC Moore Salmon Micro Feed Pellet 1 mm

1,890 Ft36,990 Ft

Ez a kiváló termék egy nagyon apró szemcseszerkezetű és jól oldódó, kiváló minőségű etetőanyag. Kizárólag alacsony hőmérsékleten kezelt hallisztekből, különböző tulajdonságokkal rendelkező halolajokból és aminosavakból készül.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ez a kiváló termék egy nagyon apró szemcseszerkezetű és jól oldódó, kiváló minőségű etetőanyag. Kizárólag alacsony hőmérsékleten kezelt hallisztekből, különböző tulajdonságokkal rendelkező halolajokból és aminosavakból készül. Ezen kívül rengeteg ásványi anyagot, vitamint és enzimet tartalmaz. 55%-os fehérje, és 24%-os olajtartalommal rendelkezik. A vízfenéken szőnyegszerűen elterülve, a pontyokra óriási vonzerőt gyakorol, és hosszú ideig az etetésen tartja őket. Csalogatóhatása fokozható, Mini Ultramix, Mini Halibut Pellet, Shrimp Pellet és Hot Hemp együttes alkalmazásával. Egész évben rendkívül eredményesen használható. Kiváló alternatívát kínál az agyonhorgászott, nehéz vizeken is.
Tipp: Keverje össze LT94-es halliszttel, majd öntsön hozzá Liquid Natural Blend-et, és készítsen belőle stick mixet. Hatása a kora tavaszi hónapokban megkérdőjelezhetetlen.

További információk

Kiszerelés

1 kg, 5 kg, 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Salmon Micro Feed Pellet 1 mm” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..