Maros Mix Büdös Nagy ponty etetőanyag (betainos)

990 Ft

Piacra kerültek az új erjesztett etetőanyagaink és erjesztett magjaink! A család a Büdös Nagy Ponty fantázianevet kapta. Hat tagból áll, amelyből három etetőanyag és három szemes anyag.

Elfogyott

Cikkszám: MABNP03 Kategóriák: ,

Leírás

Piacra kerültek az új erjesztett etetőanyagaink és erjesztett magjaink! A család a Büdös Nagy Ponty fantázianevet kapta. Hat tagból áll, amelyből három etetőanyag és három szemes anyag Download free offline games. Az előre bekevert etetőanyagok betainos, mézes és epres ízesítésűek, míg a szemes anyagok kukorica, 2 Magmix (kukorica, búza) és 4 Magmix (kukorica, búza, tigrismogyoró, repce) Download win xp games for free.

 

Több évre szóló licenc szerződésnek köszönhetően a Maros Mix felvette termékpalettájára a korábban egy másik forgalmazó által piacra dobott erjesztett etetőanyag keverékeket és magmixeket kostenlos filme und serien downloaden. Titkos recept alapján készült etetőanyagok rendkívüli hatással vannak a pontyokra. Több horgászverseny csapat ezeknek a keverékeknek köszönheti a versenyhorgászatban elért sikereinek nagy részét music to samsung handy.

További információk

Márkák

Maros Mix

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maros Mix Büdös Nagy ponty etetőanyag (betainos)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .