CC Moore Magic Carpet – Speciális etetőanyag keverék

2,690 Ft33,990 Ft

A Magic Carpet kiváló keveréke a pontyok által legjobban kedvelt magvaknak, amelyeket gondos és tudatos termékfejlesztés által választották ki.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Magic Carpet kiváló keveréke a pontyok által legjobban kedvelt magvaknak, amelyeket gondos és tudatos termékfejlesztés által választották ki download samsung cloud foto's. Ezzel a CCMoore&Co tökéletes etetőanyagot alkotott. A mix nem tartalmaz olcsó és silány összetevőket, hanem kizárólag élelmiszer tisztaságú, kiváló minőségi, kipróbált és tesztelt alapanyagokból állították össze download skype invoice. Ez az a termék, amelyben a vevő 100%-osan megbízhat és a fogási esélyei sokszorosan javulni fognak. Az etetőanyagnak nem csak az összetevői egyedülállóak, hanem az íze és az illata is download indesign for free. Több mint a legtöbb aromát tartalmazó etetőanyag. A Magic Carpet egy igazi kalória bomba, amely magas százalékban tartalmaz nyomelemeket, vitaminokat és egyéb ásványi anyagokat bubble island kostenlos downloaden deutsch. Ezen hatékony kombinációk együttese teszi a keveréket hihetetlenül fogóssá. A Magic Carpet gyorsan és azonnal evésre ösztönzi a pontyokat, sokáig az etetésen tartja őket, illetve ha már egyszer megkóstolták, bizonyítottan visszatérnek majd az etetésre skype.de herunterladen. A keverék összetevői gyorsan a fenékre süllyednek, míg egy vízben oldódó felhő, attraktorként burkolja be az etetőanyagot. Ha partról szeretnénk etetni, a Magic Carpet-et bejutathatjuk PVA termékekkel, etetőrakétával, és Spomb-al is herunterladen. Hatását legjobban a szőnyegszerű etetés alkalmazásánál fejti ki. Bármilyen vízhőmérsékletnél sikeresen használhatjuk.

További információk

Kiszerelés

1 kg, 5 kg, 15 kg

Márkák

Ccmoore

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Magic Carpet – Speciális etetőanyag keverék” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .