Kosár “Cygnet Euro Sniper Weigh mérlegelő állvány” a kosárba helyezve

Thermacell 48 órás utántöltő szúnyogriasztó készülékhez

8,990 Ft

Ez az utántöltő 48 órás teljes körű védelmet nyújt Thermacell szúnyogriasztó készülékekkel használva.

Cikkszám: thermacell_02 Kategóriák: ,

Leírás

A Thermacell szúnyogriasztó készülék 21 m?-es hatókörben távol tartja a szúnyogok, egyéb vérszívó rovarok hadát. Hasznos eszköz horgászoknak, kempingezőknek, vadászoknak egyaránt. A krémekkel és spray-kel ellentétben ez az eszköz nem terheli a bőrt különféle hatóanyagokkal, nem vált ki allergiás reakciókat. Speciális hatóanyaga az Amerikai Egyesült Államok hadserege által tesztelt és az Environmental Protection Agency engedélyezett d-cis/trans-alletrin (21,97%).

 

A készüléket a mai napig használják a hadászatban, a Közel-Kelet háborús területein.

 

A szúnyogok távol tartását egy speciális anyaggal átitatott lapka végzi, melyből melegítés hatására kezdődik a kipárolgás. Egy kis méretű bután palack melegíti a lapkát, mely a készülék belsejében található. Bekapcsolása roppant egyszerű, típustól függően a készülék nyakán egy gyűrű elfordításával, vagy egy gomb megnyomásával történik. A készülék kikapcsolásakor a melegítés abba marad, a kipárolgás megszűnik, így a lapka más alkalommal újra használható, amíg ki nem szárad. Egy lapka 4 órára biztosítja a kellemes, szúnyogmentes környezetet, a patron pedig 12 órán át képes melegíteni.

 

Formaterve és praktikus mérete révén tenyérbe simul, bárhová magunkkal vihető. Hasznos társ a mindennapokban, legyen szó kirándulásról, vadászatról, kertészkedésről, vagy akár kültéri baráti együttlétekről. Hátizsákon rögzítve a vadon felfedezése is biztonságosabb lesz.

További információk

Márkák

Thermacell

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Thermacell 48 órás utántöltő szúnyogriasztó készülékhez” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.