CC Moore Whole Egg Powder – Egész tojáspor

3,890 Ft73,390 Ft

A CC Moore Whole Egg Powder nem más, mint az egész tojás porított változata. A kész bojlimixekhez adagolva megnöveli a csali kötési tulajdonságát, és lerövidíti a főzési időt.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A CC Moore Whole Egg Powder nem más, mint az egész tojás porított változata. A kész bojlimixekhez adagolva megnöveli a csali kötési tulajdonságát, és lerövidíti a főzési időt battlefield 1942 download vollversion kostenlos deutsch chip. A hosszabb távú horgászatoknál is óriási jelentőséggel bír, hisz a csali akár néhány nap után is megőrzi állagát, miközben az aromák, étvágyfokozók, attraktorok kiáramlását nem befolyásolja song herunterladen kostenlos. Bár jóval, alacsonyabb proteintartalommal rendelkezik, mint a tojásalbumin, de sok híres nagynevű pontyhorgász esküszik rá. Adagolásának felső határa: 250g/kg autorennen kostenlosen deutsch. Minden esetben a száraz mixhez kell adagolni. Természetesen az összetevő segítségével kiválthatjuk a folyékony tojásokat is, méghozzá úgy, hogy vízzel összekeverjük majd a bojlimixel összedolgozzuk Download play store tv.

1 liter vízhez 250 g szükséges, amely megfelel 9-10 egész tojásnak, és ez nagyjából 1-1,3 kg száraz bojlimixel dolgozható össze.

Recept ötlet:

1 liter víz
250 g Whole Egg Powder
20ml Cod Liver Oil
25 ml Feedstim Xp
30ml Anchovy Protein Extract
10ml Ultra Crayfish Essence
1-1,3 kg magas halliszttartalmú alapmix

További információk

Kiszerelés

1 kg, 5 kg, 25 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CC Moore Whole Egg Powder – Egész tojáspor” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .