Energo Team olasz láda 1070 és ernyő szett

21,890 Ft

Egy vérbeli pecás számára bizony horgászfelszerelés a legjobb karácsonyi ajándék! Lepje meg családtagjait, barátait az általunk kínált szettekkel, melyhez ünnepi akciónk keretében most kedvezményes áron juthat hozzá!

Elfogyott

Cikkszám: 12044-939 Kategóriák: , , ,

Leírás

Egy vérbeli pecás számára bizony horgászfelszerelés a legjobb karácsonyi ajándék! Lepje meg családtagjait, barátait az általunk kínált szettekkel, melyhez ünnepi akciónk keretében most kedvezményes áron juthat hozzá!

A 2,5 méter átmérőjű PVC ernyő még szakadó esőben is biztonságban és szárazon tartja a horgászt és annak felszerelését.
Fém leszúrójának köszönhetően stabilan tart és kemény talajon is könnyedén leszúrható.

 

 

A K1 sikere a tökéletesen eltalált arányokban és a gondosan megtervezett tálcákban rejlik. Univerzálisan és sokrétűen alkalmazható bármely horgászmódszerhez. Erős, strapabíró anyagának köszönhetően jól terhelhető. A láda két fő részből áll. Az erős patentzárral ellátott fedél alatt található összefüggő tér optimális a nagyobb kiegészítők elhelyezésére. Az itt található kisméretű dobozok hasznosak az aprócikkek rendezett tárolására. Az áttetsző burkolattal takart alsó részben négy darab jól pakolható rekeszekkel ellátott, kihúzható tálca található, melyben egy átlag horgász teljes felszerelése áttekinthető módon tárolható. A doboz tetején praktikus, 40cm-es mérőskála található.

TARTALMA
– A láda tetejét felnyitva 43,8x22x7,8 cm-es kiválóan rakodható egybefüggő tér található, amiben két darab 15,5x8x4,5 cm-es, zárható doboz található. Ezek mindegyikét 3 darab 4,5×5,7×3,8 cm-es részre tagolt a gyártó.

– A láda alsó felében 2-2 darab egyforma tálca található. A felső két tálca 8 darab 6,5×9,2×3,3 cm-es és 2 darab 6,5×18,5×3,3 cm-es rekeszből áll. A másik két tálca 1 darab 39,5×9,2×3,3 cm-es és 3 darab 13,2×9,2×3,3 cm-es rekeszből áll.

Szállítási méret: 46x26x32 centiméter

További információk

Típus

2 db BLACK FIGHTER ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ, 3 db BLACK FIGHTER ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team olasz láda 1070 és ernyő szett” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..