Humminbird Helix 5 SI Combo GPS és halradar (597137)

259,000 Ft

ÚJ, 2015-ös modell! A Humminbird Helix 5 SI Combo halradar és GPS egyben. Nemcsak egyszerűen egy halradar, hanem csodálatos fotóminőségű képalkotásra megfelelő készülék. Az SI, a Side Imaging rendszer rövidítése. Ez az SI rendszer egyértelműen áttekinthető, fotóminőségű képet nyújt a víz alatti világról és minden apró objektumról, amit emberi szemmel nem láthatunk.

Cikkszám: 597137 Kategóriák: ,

Leírás

ÚJ, 2015-ös modell! A Humminbird Helix 5 SI Combo halradar és GPS egyben. Nemcsak egyszerűen egy halradar, hanem csodálatos fotóminőségű képalkotásra megfelelő készülék. Az SI, a Side Imaging rendszer rövidítése. Ez az SI rendszer egyértelműen áttekinthető, fotóminőségű képet nyújt a víz alatti világról és minden apró objektumról, amit emberi szemmel nem láthatunk. A Side Imaging képalkotó technológia kifejezetten széles, mindkét oldalra 70 méterre kiterjedő jeladósugárral dolgozik. A nagy, oldalra kiterjedő feltérképezhető területet pillanatok alatt át tudja pásztázni a Side Imaging rendszerű Helix SI Combo készülék, ami eddig nagy időt igényelt a régebbi típusú halradaroknál. Az Helix SI Combo készülék GPS vevővel is el van látva, hogy könnyebben visszataláljunk kedvenc horgászhelyünkre. A magas frekvencián működő jeladó úgy dolgozik, mint egy víz alatti kamera, de még a zavaros, nem tiszta víz sem befolyásolja a fotóminőségű képmegjelenítésben. A Side Imaging rendszerű szonár a hagyományos képmegjelenítésre továbbra is alkalmas. Egy jeladóval rendelkezik, amiben a két típusú jeladó egyben be van építve. Az eddigi halradaroknál megszokott ábrázolás helyett, a víz alatti akadókat, köveket, fákat, növényzetet sokkal könnyebben tudjuk beazonosítani. A SI-nél, azaz a fotóminőségű képalkotásnál a halat nem a megszokott módon, halpiktogramban jeleníti meg, hanem a valódi alakját hozza képre a jeladó. A horgászok számára az eddigieknél sokkal hatékonyabb halradar, mert a víz alatti világról részletes, szinte fotóminőségű kép segítségével könnyebben megismerhetik a víz alatti részleteket. A nagy felbontású, színes képalkotás és az TFT kijelző segítségével olyan képet kapunk, mintha egy Tv-t néznénk. A képernyőt többféle színvilágban lehet beállítani. A Humminbird Helix 5 SI Combo készülékben mindent megtalálunk, ami a hajózáshoz kell. Pontos vízmélység mérés, részletes képfelbontás és a GPS, ami vízitérkép szoftvert is képes kezelni. A GPS jelvevő-egység a képernyőben van elhelyezve. A Side Imaging szonár 172°-os lefedettséget biztosít.

 

Képernyő felbontása480 x 800 pixel
Kép megjelenítés256 színű, négyszeres nagyítás, osztott képernyő, DI és SI megjelenítés
Működési frekvenciadual beam plus 200/83, SI:455 Khz
Látószögdual beam plus 20 és 60 SI 2 x 85 fok DI 75 és 45 fok
Maximális mélységmérésdual beam plus 457 méter SI 30 méter
Kijelző jellemzőjeszínes-LCD-TFT
Kimeneti teljesítmény500 Watt (RMS) 4000 Watt (csúcs)
Képernyőméret12,7 cm képátló
Menürendszeregyszerű menükezelés
Halak megjelenítésehagyományos:halsarló és halpiktogram, SI:valós megjelenítés
Hőfokjeladóba épített vízfelszíni hőmérsékletmérés
Világítástöbb fokozatú háttérvilágítás az éjszakai használatra
Riasztáshal-sekély és mélyvízi-akkumulátor feszültség
Beállításoknagyítás, érzékenység és hatótávolság beállítás, képernyő nézet és képernyő sebesség beállítás, gyors menürendszer
Víz és ütésállóságVíz és koccanás álló kivitel
MértékegységekMetrikus
Jeladófartükörre szerelhető
Tápfeszültség10-20 VDC
Nyelv20+Magyar
KivitelFix rögzítésű
SebességmérésGPS-en keresztül
Útpontok száman/a
Útvonal száman/a
gps csatornák16
SD kártya foglalatigen, Navionics térkép (kivétel Platinum)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Humminbird Helix 5 SI Combo GPS és halradar (597137)” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..