Akció!

Energo Team Wizard ASP balinos szett

26,700 Ft 18,990 Ft

A jó idő beköszöntével elérkezett a balinozás ideje! Így mi is, alkalmazkodva a horgászok igényeihez összeállítottunk egy balin vadász szettet, melyben kezdő, újrakezdő és haladó horgász is megleli örömét!

Cikkszám: 12045-107 Kategóriák: , ,

Leírás

A jó idő beköszöntével elérkezett a balinozás ideje! Így mi is, alkalmazkodva a horgászok igényeihez összeállítottunk egy balin vadász szettet, melyben kezdő, újrakezdő és haladó horgász is megleli örömét!

 

 

A szett alapja az a Wizard Asp Spin, mely a tavalyi évtől az első számú balinos horgászbotként van számon tartva kínálatunkban. Egy nagyon vékony és könnyű horgászbot, amivel biztosan messzebbre dobunk egy rövidebb horgászbotnál. És mint tudjuk a balinokhoz nagy dobás kell.

 

 

Megérzik, ha rájuk vadászunk és távolabb húzódnak a veszélyes zónától. De mi métereket nyertünk és máris köztük landol a műcsali, ami esetünkben egy 4 cm-es Salmo Thrill. Ehhez a bothoz a Wizard High Speed Asp a lehető legjobb párosítás!

 

 

Az orsó áttétele 7,1:1! Igen, a hajtókar teljes elfordításával majdnem hétszer fordul meg a rotor az orsó tengelye körül. Ezáltal nagyon gyors bevontatást tesz lehetővé, ami nem csak a balinoknak jó, hanem kezünket is kíméli, mivel nem kell őrült módjára tekernünk orsónkat a megfelelő sebesség eléréséhez. A sima futásról 6 csapágy gondoskodik plusz a tűgörgő.

 

 

A hajtókar mindkét oldalról csapágyazva van, ez érthető is, hiszen a nagy tempóhoz kell a sima futás. Zsinór tekintetében 0,15 mm vastagságú ET Power Braid zsinórt adunk a szetthez. Ebben a zsinórban 3 olyan tényező is van, ami a hosszú dobásokat és a csali vezetését segíti:

 

– Fonott zsinór lévén, azonos szakítószilárdság mellett kisebb átmérőt használhatunk, mint monofil zsinór esetén.

– A minimális nyúlásnak köszönhetően a csali vezetése közvetlen, az akasztás azonnali és gyors.

– Teflonos bevonatú, könnyedén siklik a gyűrűk között.

További információk

Márkák

Energo Team

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team Wizard ASP balinos szett” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.