Ohati pisztrángos horgásztó

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2006-ban úgy döntöttünk, hogy kínálatunkat egy idáig a térségben példátlan horgászati lehetőséggel, a pisztráng horgászattal színesítjük. Az I. horgásztótól néhány tíz méterre található kis medencét alakítottuk ki erre a célra. A halak életfeltételeit a folyamatos vízátfolyás mellett szükség szerint levegő beporlasztás biztosítja. A medencét úgy alakítottuk ki, hogy a kihelyezett halak ne szökhessenek el a természetes vizekbe. A pisztrángokat, amelyek természetesen nem Hortobágyon teremnek, magyar termelőtől vásároljuk.

2008121802185410

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A cca. fél kilós, „tepsi méretű” szivárványos pisztrángok horgászata egy minden eddiginél újabb és szórakoztatóbb horgászélményt nyújt. Mivel egy rendkívül agresszíven táplálkozó állatról van szó, a fogás garantált. A pisztráng által biztosított horgászélmény semmi máshoz nem fogható: hirtelen kapás, erős küzdelem, aminek a végén nem biztos, hogy a horgász lesz a nyertes. A halért a fárasztás során dolgoznia kell a horgásznak. Hihetetlen, hogy mennyire sportos a hegyivadász. A pisztrángozáshoz igény esetén térítésmentesen biztosítunk könnyen kezelhető; rövid botból és megfelelő szerelékből álló felszerelést. A halakat a kifogás után nem lehet visszadobni a vízbe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A pisztrángos jegy ára tartalmaz meghatározott számú pisztrángot is. További vásárlás esetén a halak tóparti áron vásárolhatók meg.

Pisztránghorgászatra minden év októberétől lefagyásig, illetve a tavaszi jégvesztétől májusig biztosítunk lehetőséget.