Hirek

Wizard MXT Karbon – Megérkezett a legújabb pergető merítő széria

Egy igazán prémium kivitelű és kifejezetten praktikus pergető háló szortiment jelent meg a Wizard termékeink között, amely produktumot minden pergető horgász szívesen fogja használni, legyen szó csónakos vagy igazi cserkelő horgászatról.

Egyesületi pergető találkozó a Látóképi horgásztavon

A találkozóra a nevezés betelt. Egyesületünk a Kapitális Horgász Egyesület 2023. november 5-én vasárnap rendezi meg pergető találkozóját a Látóképi horgásztavon (régi DATE tó). Külön öröm, hogy a horgásztó üzemetetője ragadozóhal telepítéssel is ösztönzi a horgászatot, már telepítésre került csuka 1-6kg egyedméretben és várhatóan harcsa telepítésére is lehet számítani a hetekben.

Kapitális H.E. őszi horgásztalálkozó (Tüskevár horgásztó)

A nevezés megtelt!!! 2023. szeptember 24-én vasárnap rendezi meg A Kapitális Horgász Egyesület őszi horgász találkozóját. A találkozó reggel 7 órától a Tüskevár horgásztavon (Nagyhegyes közelében) kerül megrendezésre. A versenyen minden egyesületi tagot szívesen látunk, azonban előzetes nevezés szükséges, melyet személyesen a Kapitális horgászboltban. (Kaució befizetése után érvényes a nevezés.)