0
Your Cart

Kapitális H.E. őszi horgásztalálkozó (Tüskevár horgásztó)

A nevezés megtelt!!! 2023. szeptember 24-én vasárnap rendezi meg A Kapitális Horgász Egyesület őszi horgász találkozóját. A találkozó reggel 7 órától a Tüskevár horgásztavon (Nagyhegyes közelében) kerül megrendezésre. A versenyen minden egyesületi tagot szívesen látunk, azonban előzetes nevezés szükséges, melyet személyesen a Kapitális horgászboltban. (Kaució befizetése után érvényes a nevezés.)

kapitalishe tuskevar 34

Helyszín:

A körülbelül 4 hektár méretű horgásztó, átlag vízmélysége 0,8-1,5 méter. Kiválóan megközelíthető. A tógazda elmondása szerint körülbelül 50 mázsa hal a jelenlegi állomány, melynek döntő többsége ponty. Ezen halak átlagsúlya 2-4 kg, de előfordulnak a 10kg körüli példányok is. Partja rendezett, tagolt, így kiváló bármely módszer alkalmazásához!

tuskevar haltelepites 2018 03

Lebonyolítás:

7:00- 7:20 gyülekező

7:20-7:30 sorsolás

7:30-8:00 helyek elfoglalása

8:00 találkozó kezdete

12:00 találkozó vége

13:00 ebéd, eredményhirdetés

Időtartam: 4 óra

Díjazás: Kupa + Ajándékok

Szabályzat:

-Minden versenyző 2 horgászbottal horgászhat, amely 1 fenekező és 1 darab úszós készség lehet!!!!

-A verseny során kifogott halat kizárólag hosszú lehetőleg nagy méretű haltartóban kell tárolni. Nagyméretű hal esetén azonnal mérlegelni kell!

-Maximum 30 fő nevezését tudjuk elfogadni

-A versenyen csak Egyesületünk tagjai vehetnek részt

 

Nevezni személyesen a horgászboltunkban. A versenyen csak előre nevezett versenyzők vehetnek részt. (kaució összege 5000 Ft, amely visszajár a találkozón történő megjelenés esetén)

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×