Különleges nyitvatartás és egyéni felelősség

Kedves Vásárlóink!

Ezeket a sorokat főleg azoknak a vásárlóinknak készítettük, akik rendszeresen járnak hozzánk. Mint azt már tudjátok, hiszen mindenhonnan ez folyik hazánkat is elérte a Koronavírus fertőzés, amelyet minden felelős ember próbál megállítani mielőtt igazán járvány lenne országunkban is.

A vírus terjedése alattomos, így nem lehet tudni, hogy az adott ember fertőzött-e vagy sem. Így mi sem szeretnénk családunkat, barátainkat, és benneteket sem kitenni egy esetleges fertőzésnek. (Én sem önmagamat féltem, hanem a szülőket, nagyszülőket)

Üzletünk (Debrecen, Kishegyesi út 146),  2020. március 16-tól nem fogad ügyfeleket.

A kiszolgálás webes illetve telefonos felületen történik az alábbi módon.

  • Webes rendelés esetén a debreceni házhoz szállítás díjmentes. A fizikai érintkezés minimalizálása érdekében kérjük minden esetben az átutalásos fizetést válasszátok, amelyet rövid időn belül visszajelzünk. (szerencsére a pénz 5 másodperc alatt csilingel a számlán.) Természetesen ha erre nincs mód akkor a készpénzes fizetésre is van lehetőség.
  • felhívsz bennünket a 0652/739-299 vagy 0670/286-7565 telefonszámon. Leadod rendelésed és megbeszéljük mikorra vigyük.
  • Nem debreceni rendeléseket továbbra is a GLS illetve a Sprinter futárszolgálat szolgálja, ki mindaddig, amíg ők is dolgoznak.

Bármilyen kérdéssel hívjatok vagy írjatok!!!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..