Kapitális H.E parti pergető verseny (beszámoló)

2019. október 13-án rendezte meg a Kapitális Horgász Egyesület parti pergető versenyét a K-V Sporhorgász Egyesület horgászvízén. A Balmazújváros mellett található közel 4 hektáros vízre 31 versenyző érkezett a reggel hét órai kezdésre. A gyülekező után 8 órakor dudaszóra indítottuk a versenyt, amely 4 órás időtartamú volt.

A pergető horgászok szépen szétszéledtek az 1600 méter hosszú partszakaszon. A három mérlegelőnek az első órában alig volt dolga, a halak kapókedve az időjárás melegedésével érkezett meg.

A 4 órás verseny alatt a 31 horgász 27 darab halat fogott összesen 906 cm hosszban. A kifogott fajták közül a csuka dominált, amelyből 18 darabot, csapósügérből 7 darabot, míg balinból és süllőből 1-1 darab került a mérlegelő csőbe.

Legnagyobb hal: Szabó Sándor 60cm
Legnagyobb hal: Szabó Sándor 60cm

A legnagyobb halat Szabó Sándor horgasztásunk fogta, amely egy 60 centiméter hosszú csuka volt.

1. helyezett Szabó Bence (116cm 3db)
1. helyezett Szabó Bence (116cm 3db)
2. helyezett: Molnár Kristóf (106cm 5db)
2. helyezett: Molnár Kristóf (106cm 5db)
3. helyezett: Eszenyi Edit (89cm 2db)
3. helyezett: Eszenyi Edit (89cm 2db)

Köszönjük a résztvevőknek a szabályos versenyzést a halakkal történő kíméletes bánásmódot. Egyesületünk tagjainak, akik egész éveben segítették munkánkat és versenyeinket. Egyesületünk köszöni  a lehetőséget a K-V Sporthorgász Egyesületnek. Illetve köszönjük Cserepes Ernő úrnak, hogy elfogadta meghívásunkat és megtisztelte rendezvényünket jelenlétével.

Egyesületünk ebben az évben már nem tart több versenyt, de felhívjuk a figyelmet arra, hogy november 10-én ismét lesz pergető verseny a K-V horgásztavon, amelyről, majd weboldalunkon is tájékoztatjuk olvasóinkat.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .