0
Your Cart

FR1 jegytípus érvényességi ideje május 31-én lejárt

Felhívjuk tisztelt horgászaink figyelmét, hogy az egyedül a Tisza-tóra elérhető, Éves Területi Jegy Felnőttek Részére Részletfizetéssel jegytípus első részletének érvényességi ideje május 31-én lejár. Ezt követően a második részlet hiányában a jegy már nem jogosítja birtokosát halfogási tevékenység végzésére.

A második részlet bizományosainknál megvásárolható. Ez csak az első részlettel együtt érvényes, és egészen 2020. január 31-ig jogosít halfogásra.

fr2 sprothorgasz

Egyúttal megragadnánk az alkalmat, hogy eloszlassunk egy félreértést, miszerint ez a jegytípus tévesen féléves jegyként került be a köztudatba. Erről azonban szó sincs. Féléves területi jegy nincs forgalomban a Tisza-tavon, így ennek megfelelően nem váltható ilyen a második félévre sem. A részletfizetéssel váltható éves területi jegy pusztán egy kis segítség azoknak a horgászainknak, akiknek év elején nehézséget okoz egy összegben kifizetni az éves horgászengedély teljes árát. Éppen ezért van tehát, hogy a második részlet is – a fent említett módon -, csak az első részlet birtokában váltható.

Szintén fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy az év elején online vásárolt ilyen típusú jegyeknél tévesen került feltüntetésre az érvényességi idő. Ettől függetlenül ezek a jegyek is május 31-ig érvényesek, így tulajdonosaiknak időben kell gondoskodniuk a második részlet beszerzéséről, melyre azonban épp az említett hiba miatt online jelenleg nincs mód.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére