Címünk: 4031, Debrecen Kishegyesi út 146. Tel.: (52) 739-299 Email: info@kapitalis.eu Rendelj akár regisztráció nélkül!

Egy kicsit jobbra tekintek

Szombat 12:05 egy üzenetet kaptam a telefonomra. Gabi az. De mit küldhetet hiszen a teló semmit nem jelenített meg. Tudtam, hogy versenyen vannak, a Parti Pergető Országos bajnokság “döntőjén”. Két érintés és már csörgött is a telefon. Természetesen nem értük el egymást. Majd kicsivel később kiderült, hogy a döntő első fordulójában a Kapitálisos fiúk egy egyest és egy hármast pecáztak.

 

 

 

Nagyon kellemes azt látni, hogy a fiúk ennyire komolyan vették a versenyt.

De mint megtudtam, két fordulós a “csata” így nagyon kíváncsian vártam a vasárnapi forduló végeredményét. Bizony meglett. Nem az első, nem a második, hanem a szép harmadik hely Radácsi Gabi nyakába.

Ne feledkezzünk meg Petiről sem, hiszen ő országos hatodik helyet ért el, nem más mint az igen rutinos Gégény Viktor került elé, így kimaradt a válogatott keretből. Bár részemről óriási elismerésem irányába is.

Bizony megyénkből került ki a bronzérmes parti pergető!!! Óriási gratululáció hozzá. És sok sikert a világbajnokságon az egész Magyar csapatnak.

Fotók: Parti Pergetők Verseny szakbizottság

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Feliratkozás hirlevelünkre

Kosár
Termék kereső
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 9:00-18:00
Szombat 7:30-14:00
Vasárnap 7:30-12:00