Egy kicsit jobbra tekintek

Szombat 12:05 egy üzenetet kaptam a telefonomra. Gabi az. De mit küldhetet hiszen a teló semmit nem jelenített meg. Tudtam, hogy versenyen vannak, a Parti Pergető Országos bajnokság „döntőjén”. Két érintés és már csörgött is a telefon. Természetesen nem értük el egymást. Majd kicsivel később kiderült, hogy a döntő első fordulójában a Kapitálisos fiúk egy egyest és egy hármast pecáztak.

 

 

 

Nagyon kellemes azt látni, hogy a fiúk ennyire komolyan vették a versenyt.

De mint megtudtam, két fordulós a „csata” így nagyon kíváncsian vártam a vasárnapi forduló végeredményét. Bizony meglett. Nem az első, nem a második, hanem a szép harmadik hely Radácsi Gabi nyakába.

Ne feledkezzünk meg Petiről sem, hiszen ő országos hatodik helyet ért el, nem más mint az igen rutinos Gégény Viktor került elé, így kimaradt a válogatott keretből. Bár részemről óriási elismerésem irányába is.

Bizony megyénkből került ki a bronzérmes parti pergető!!! Óriási gratululáció hozzá. És sok sikert a világbajnokságon az egész Magyar csapatnak.

Fotók: Parti Pergetők Verseny szakbizottság

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .