Kapitális csapatépítő Egyesületi verseny a Keleti főcsatornán

kapitalishe csapatepito 3

Egyesületünk időrendbe idei harmadik versenye a Keleti főcsatonán zajlott. Pár gondolat a helyszín választásról. 2017 év elején a megyei finomszerelékes versenyzők döntésére a Keleti főcsatorna balmazújvárosi zubogó alatti részén a megyei szövetség versenypályát alakított ki, hogy tagegyesületei ezen a helyszínen tudják versenyeiket rendezni. Mivel a szövetségünk áldozott energiát, időt és nem kevés pénzt erre a projektre ezért jutott a választás erre a helyszínre.

kapitalishe csapatepito 9

A verseny időpontját körülbelül fél évvel előtte lefoglaltuk augusztus 4-5-re, egy 24 órás megmérettetésre, amelynek a csapatépítő egyesületi verseny nevet adtuk. Már akkor tudtuk, hogy a verseny időpontja előtt pontytelepítés lesz a csatornába. Ráadásul azon a szakaszon. Így komoly esélyt láttunk a jó eredmény meglepetésére. (Volt is)

kapitalishe csapatepito 15

Így utólag mondhatjuk, hogy az időpont jó döntés volt, mert talán a nyár egyik legkedvezőbb, legmelegebb időszakában tartottuk a versenyt, nagyon nagyon gyorsan olvadt a jég, amely azt a 14 horgász italát hűtötte, akik részt vettek a versenyen.

kapitalishe csapatepito 3

Eredmények:

1. helyezett: Katona László 11600 gramm

2. helyezett: Rantal Zsolt 5900 gramm

3. helyezett: Sramkó Mátyás 5700 gramm

Legnagyobb hal: Szőke Sándor 2340 gramm (ponty)

 

Összfogás: 36520 gramm

kapitalishe csapatepito 8

Összegzésként így közel fél évvel később, hogy értékelem a versenyt, felemás érzelmek vannak bennem. Az első helyezett eredménye akár jónak is mondható, akkor ha nem tudjuk, hogy 24 órás volt a derbi. Az összesen egy ponty megfogása is meglepetés számomra, úgy hogy tudtuk ponty telepítés után volt versenyünk. Úgyhogy a fogással nem vagyok elégedett de a hangulat az nagyon jó volt. Köszönjük a szövetségnek a pálya használati lehetőségét. Jövőre ismét csapatépítő….. valahol.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .