Ragadozó telepítés a megye csatornáiba

Ragadozó telepítés a megye csatornáiba 3

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége folytatja, a hideg fagyok beállta előtt a kezelésében lévő vizeknek a telepítését. 2018. november 12-én több helyen – Nyugati főcsatornába, Kösely-átmetszésbe, K-VIII csatornába, – 160 kg egynyaras csuka került kihelyezésre. A Hajdúszoboszlói Bocskai Halászati Kft-től az őszi lehalászást követően a Szövetség ragadozó halakat és keszegféléket fog még vásárolni.

Ragadozó telepítés a megye csatornáiba 2

Ragadozó telepítés a megye csatornáiba

Ragadozó telepítés a megye csatornáiba 3

Örömhír a pergető horgászoknak: A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége kezelésében lévő Látóképi Horgásztóra PERGETŐ NAPIJEGY értékesítését kezdte meg azon pergető horgászoknak, akik érvényes összevont állami horgászokmányokkal (állami horgászjegy és fogási napló) rendelkeznek. Pergető napijegyet 2019. január 31- ig lehet váltani 2.500 – azaz kettőezer ötszáz – Ft. áron.

-A pergető napijeggyel reggel 07:00 órától délután17:00 óráig, 1 darab készséggel, partról lehet horgászni.

-A horgászrendben többek között meg van határozva, hogy a pergető napijeggyel halat megtartani és elvinni nem lehet.

-A pergető napijegyet csak a megyei Szövetség irodájában ? 4024 Debrecen, Blaháné u. 4.sz. ? lehet megváltani ügyfélfogadási időben.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .