Horgászkártya és a miértjei?!?!?!

Magyarországon a horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység. Az elmúlt évek folyamatos és jelentős létszámnövekedésének eredményeként a nyilvántartott horgászok száma mára meghaladja a 440.000 főt. A horgászat jelentőségét a Magyar Kormány is felismerte, és 2010 óta számos kiemelkedő jelentőségű intézkedéssel támogatta és jelenleg is támogatja a magyar sporthorgászat és a hazai horgászturizmus fejlesztését.  A Magyar Országos …
Tovább olvasom Horgászkártya és a miértjei?!?!?!

Pontytelepítés a K-V kis és nagy tavába

A K-V Sporthorgász Egyesület 200 kilogramm pontyot a kis tavába, míg 600 kilogramm pontyot a nagy tavába telepített a héten. A horgászati tilalom szombaton (2018.08.25) kerül feloldásra. Napijegyet válthattok akár nálunk a KAPITÁLIS HORGÁSZBOLTBAN is melynek ára 3000 ft.

15 mázsa ponty kerül a Látóképi víztározóba

A mai napon azaz 2018.08.03-án 1500 kilógramm 2-2,5 kg átlagsúlyú hortobágyi ponty kerül a Látóképi víztározóba, -adta hírül a Pontycentrum Horgász Egyesület levelében. Ebben az évben immáron harmadjára kerül sor telepítésre, és nem titkolt szándékuk, hogy az összel nagytestű pontyok telepítését is tervezik. Csak így tovább.