Welcome Summer horgászverseny a Kapitális H.E. tagjainak

kapitalis horgasz egyesulet oszi verseny tuskevar 00159

2018. július 1-én vasárnap rendezi meg A Kapitális Horgász Egyesület Welcome Summer nyárköszöntő horgászversenyét. A verseny reggel 7 órától a Tüskevár horgásztavon (Nagyhegyes közelében) kerül megrendezésre. A versenyen minden egyesületi tagot szívesen látunk, azonban előzetes nevezés szükséges, melyet személyesen a Kapitális horgászboltban tehet meg.

elso_kapitalis_h_e_horgaszverseny_107

Helyszín:

A körülbelül 4 hektár méretű horgásztó, átlag vízmélysége 0,8-1,5 méter. Kiválóan megközelíthető. A tógazda elmondása szerint körülbelül 50 mázsa hal a jelenlegi állomány, melynek döntő többsége ponty. Ezen halak átlagsúlya 2-4 kg, de előfordulnak a 10kg körüli példányok is. Partja rendezett, tagolt, így kiváló bármely módszer alkalmazásához!

tuskevar

Lebonyolítás:

6:00- 6:20 gyülekező

6:20-6:30 sorsolás

6:30-7:00 helyek elfoglalása

7:00 verseny kezdete

12:00 verseny vége

13:00 ebéd, eredményhirdetés

elso_kapitalis_h_e_horgaszverseny_46

 

Időtartam: 5 óra

Díjazás: Kupa + Ajándékok

Szabályzat:

-Minden versenyző 2 horgászbottal horgászhat, egyetlen egyágú horoggal tetszés szerint választható módon (kivétel pergetés). A versenyzőnek korlátlan számú botja lehet előkészítve, de egyszerre csak kettővel horgászhat.

-A verseny során kifogott halat kizárólag hosszú lehetőleg nagy méretű haltartóban kell tárolni. Nagyméretű hal esetén azonnal mérlegelni kell!

-Maximum 35 fő nevezését tudjuk elfogadni

-A versenyen csak Egyesületünk tagjai vehetnek részt

 

Nevezni személyesn 2000 Ft megfizetésével horgászboltunkban (természetesen a versenyen történő megjelenéskor a nevezési díj visszajár). A versenyen csak előre nevezett versenyzők vehetnek részt.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .